zaterdag 6 juni 2020

Graag UW HULP... BIJ ZOEKTOCHT naar JOHNY SIMONS


Op vraag van het Parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht:
Op woensdag 3 juni omstreeks 12u30 verliet de 70-jarige Johny Simons op een damesfiets de woonplaats van zijn zoon gelegen in de Heugstraat te Houthulst. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.Johny is 1m70 lang en is normaal tot sterk gebouwd. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkere pull en een donkere kostuum broek.Mijnheer Simons heeft medische zorgen nodig.Op de damesfiets van het merk MINERVA waarmee de vermiste Johny Simons vertrokken is staat een sticker van de fietsenhandel en is tevens zijn rijksregisternummer gegraveerd. (zie afbeelding)

Nuttige tips die kunnen helpen in de opsporing van betrokkene zijn nog steeds welkom!

De speurders zoeken camerabeelden van de voorbije dagen uit de ruime omgeving, meer bepaald delen van Houthulst, Diksmuide, Kortemark, Staden, Langemark en Reninge. Wie beelden ter beschikking heeft, wordt verzocht de politie te verwittigen. 


Hebt u Johny Simons gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met

de speurders op het gratis nummer 0800/30 30 0.U kan getuigen via opsporingen[AT]police.belgium.eu.U kan het bericht nalezen op www.politie.be
1 opmerking:

  1. De man reed op een damesfiets van het merk Minerva en met een sticker van fietsenhandel Tino. Ook zijn rijksregisternummer is gegraveerd op de fiets.

    BeantwoordenVerwijderen

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...