donderdag 25 januari 2018

Parochiale nieuwjaarsreceptie voor de medewerkers van de verenigingen Woumen


>>> fotoalbum (klik hier)
Tijdens de eerste viering van 2018 in de Sint-Andreaskerk mochten de talrijke aanwezigen genieten van heerlijke muziek gebracht door Evelyne Verhaeghe op dwarsfluit en met Jan Lapon aan het orgel. Bij de start van de viering lazen Laura Thijs en Clémence Pillaert echter eerst hun nieuwjaarsbrief en brachten ze daarmee warme wensen voor de vele mensen. Na de viering waren alle parochianen dan uitgenodigd voor een sfeervolle receptie in oc ’t Woumenhof. Tijdens dit samenzijn mochten de mensen kijken naar een fijne beeldmontage over het leven in de parochie in 2017.  Bertrand Vande Ginste had die honderden beelden netjes gemonteerd tot een schitterend geheel.  Bij het zien van de beelden hoorde je af en toe een ‘o ja’, een ‘wit je ’t nog’, … Pastoor Bart kon niet aanwezig zijn op de receptie daar hij nog een mis celebreerde in Esen.

In haar toespraak bedankte en benadrukte parochiaal voorzitster, Hilda Defossez de absolute en onontbeerlijk medewerking van de vele plaatselijke vrijwilligers die zich belangeloos ten dienste stellen van de gemeenschap.
Hilda sloot haar dankwoord af met enkele humoristische... gezegden Gods... zie filmpje...


Redactie, foto’s, film: Bertrand Vande Ginste // www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...