donderdag 28 december 2017

WTC ‘De Vriesganzen’ viert kampioenen


Het fietsseizoen van de Woumense wielertoeristen is nog maar pas afgelopen of men kwam terug samen om de diverse kampioenen te huldigen. 


Op de foto genomen op de pui van het prachtige Blankaartkasteel bemerken we naast de bestuursleden ook de kampioenen.

Vooraan zien we Fernand Verslype chauffeur van de volgwagen., voorzitter Reginald Notable, Kris Louwaege 20 jaar lid, Dries Watthy 20 jaar lid, Werner Swanckaert bergkampioen bij de seniores, Jolien Seys bergkampioen bij de dames, Jonas Vandamme bergkampioen bij de heren.  Op de tweede rij bemerken we Hannes Stevens bestuurslid, Geert Decapmaker clubkampioen met 33 ritten en 2261 km, Geert Versteele secretaris, Rik Syoen penningmeester, Danny Seys sportief coördinator en achteraan treffen we nog bestuurslid Maarten Debruyne aan.
 


De club telt momenteel 52 leden en verkend elke zondagvoormiddag de West-Vlaamse polders en soms zelfs een stukje Frankrijk. Het seizoen start van 15 maart en eindigt traditioneel het 2de weekend van oktober met een koppeltijdrit. De ritte variëren tussen de 45 en 75km en worden afgelegd aan een gemiddelde van 27km/u.

Alle leden van WTC De Vriesganzen kijken nu al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen waar men in een totaal nieuwe outfit zal aantreden.

Proficiat!

Redactie: Bertrand Vande Ginste // www.woumen.eu


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...