maandag 20 februari 2017

Winnaars van de ‘mooiste versierde kerstwoning - Woumen’ zijn bekend

Je hebt mensen die van kerst houden en mensen die lyrisch zijn van kerst. Deze fans toveren steeds vaker hun hele huis om in kerstsfeer. Maar stonden de ‘mooiste versierde kerstwoningen’ in Woumen?


Tijdens de de eerste bijeenkomst van het nieuwe werkjaar - Bewonersplatform ‘De Blankaartklok’ werden de 3 winnaars van de ‘mooiste versierde kerstwoning’ bekend gemaakt.

  • John Smith – Nancy Jaecques

Mooist versierde kerstwoning van Woumen. Hun volledige tuin en woning waren – nog meer dan de vorige jaren – versierd met verschillende soorten kerstverlichting. In het online stemformulier kwamen ze ook als winnaar uit de bus.
  • Hans Verschelde

Origineelst versierde kerstwoning. Het bewijs dat men ook zonder overvloedige kerstverlichting een tuin mooi kan versieren. Heel veel originele kerstfiguurtjes van klein tot groot sierden de voortuin van deze woning. Heel origineel en vooral mooi in zijn eenvoud.
  • Bernard Sinaeve


Prijs voor de volharding. Al jarenlang zorgen Bernard en zijn team van de Kasteelhoek dat er een mooie verlichte kerststal staat op de hoek van de Steenstraat en de Iepersteenweg.  Voor hun jarenlange inzet om dit – ongevraagd – te doen, belonen wij hen met deze mooie ereprijs.
 Proficiat!

Redactie en foto: Bertrand Vande Ginste

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dappere OKRA fietsers gezegend de weg op

Voor de leden van OKRA was het lang wachten geblazen op de start van het nieuwe fietsseizoen. Corona zorgde er immers voor dat men slechts e...