maandag 19 februari 2024

"Koninklijke Muziekmaatschappij Hoger Op Woumen eert toegewijde wandelaars tijdens Nieuwjaarsfeest"

In een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het nieuwjaarsfeest van de Koninklijke Muziekmaatschappij Hoger Op werden de meest toegewijde wandelaars van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet. Het bestuur van KM Hoger Op prees de inzet van verschillende leden, met opmerkelijke prestaties van Eric Carette, Diana Vanblaere, Marc Hoornaert en Monique Christiaen, die maar liefst 77 keer deelnamen aan wandeltochten georganiseerd door de club.
De opkomst van Daniëlle D’haene was ook indrukwekkend, met 66 deelnames aan wandelactiviteiten. Marnix Deferme en Rosanne Marchand hebben zich respectievelijk 58 keer ingeschreven als actieve leden van Hoger Op. Maddy Huyghebaert zette haar beste beentje voor en nam maar liefst 57 keer deel aan de wandeltochten, terwijl Geert Decapmaker met 52 deelnames eveneens een opmerkelijke prestatie leverde.


Foto: Bestuursleden van KM ‘Hoger’ met  de gehuldigde wandelaars Eric Carette, Diana Vanblaere, Marc Hoornaert, Monique Christiaen, Daniëlle D’haene, Marnix Deferme, Rosanne Marchand, Maddy Huyghebaert en Geert Decapmaker

De Koninklijke Muziekmaatschappij Hoger Op heeft een lange traditie van het vieren van de betrokkenheid en toewijding van haar leden. De wandelclub, die bekend staat om het organiseren van diverse wandelactiviteiten, ziet deze jaarlijkse erkenning als een manier om waardering te tonen voor de leden die consistent bijdragen aan de vereniging.
 
Het bestuur van KM Hoger Op onderstreepte het belang van een actieve levensstijl en het stimuleren van gemeenschapsbetrokkenheid. Wandelen wordt niet alleen gezien als een gezonde activiteit, maar ook als een sociale gelegenheid waarin leden van de vereniging samenkomen en de banden versterken.
 
De club houdt de traditie van het eren van haar meest toegewijde wandelaars in stand, en deze jaarlijkse viering is een hoogtepunt voor zowel het bestuur als de leden van Hoger Op. Met het nieuwe jaar in volle gang kijkt de vereniging uit naar meer gezamenlijke wandelavonturen en het versterken van de onderlinge banden tussen de leden.
 
Het succes van de wandelclub Hoger Op in 2023 is een bron van trots voor de hele gemeenschap, en de erkende leden hebben bewezen dat toewijding en enthousiasme de kern vormen van het clubleven. De Koninklijke Muziekmaatschappij Hoger Op blijft zich inzetten voor het bevorderen van een gezonde levensstijl en het creëren van een hechte en ondersteunende gemeenschap door middel van wandelactiviteiten.
 
Al meer dan 125 jaar is de Koninklijke Muziekmaatschappij Hoger Op een baken van harmonie in de streek. Met hun aanstekelijke enthousiasme en gedrevenheid brengen ze muziek tot leven voor jong en oud.

Proficiat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...