dinsdag 5 juli 2022

ROMMELMARKT t.v.v. Koninklijke Fanfare ‘HOGER OP’ - zondag 10 juli

De Koninklijke fanfare ‘Hoger Op organiseert sinds vele jaren een rommelmarkt op de 2de zondag van juli.  Deze grote rommelmarkt vindt dit jaar plaats op zondag 10 juli.  Dit jaar koos men voor een nieuwe locatie.  Men kan in de Pollaertstraat vanaf  6 uur ’s morgens tot ’s avonds 19 uur terecht om spullen te verkopen of om unieke stukken bij de  deelnemers te kopen.  Tijdens de dag is er muzikale animatie voorzien door leuke muzikale groepjes.  Natuurlijk staan er bij goed weer tafeltjes te wachten op het terras van oc ‘Walnes’.  Bij minder aangenaam weer zijn de diverse zalen van het oc  ook open om te genieten van een heerlijk drankje. De onvolprezen braadworstjes ontbreken ook dit jaar niet op deze feestmarkt.  Het bestuur van de fanfare hoopt op een stralende zon zodat het voor iedereen een aangename marktdag wordt. 

Inschrijven kan bij voorzitter Rudi Jaecques 0496/547444  

Enkele bestuursleden overschouwen het terras van het oc Johny Salembier, Bart Lampaert, Luc Duron, Rudi Jaecques, Geert Averbeke, Hendrik Popeye, Robrecht Devos en Donald Samyn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...