vrijdag 8 juli 2022

FERM WOUMEN kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde wandel- en smoefeldag

Alle tevreden deelnemers blikken terug op een letterlijk en figuurlijk zonnige zondag van 3 juli jl.
 
“Het is een activiteit die je graag ieder jaar zo zou willen zien. Prachtig wandelweer, enthousiaste wandelaars en vooral ook zeer behulpzame FERM vrijwilligers hebben deze editie tot een groot succes gemaakt. Iedereen content … hier tekenen wij voor!. We wandelden door ons mooie Blankaartdorp.  Alle wegen waren toegankelijk voor kinder- en rolwagens. Enkelen deden zelfs de route op de fiets”, zegt voorzitter Lieve Decru.
 
Op het programma stond o.a.: 
- ‘De Zandhoekhoeve’ van Cindy en Andy, waar de nieuwe winkel voor het eerst kon betreden worden. Zij zorgden voor heerlijke soep met balletjes.
- ‘Hof ter Rhille’ van familie Herrewyn-Delepierre waar we op hun mooie hoeveterras een spel konden spelen en de deelnemers een waardebon van de hoeve konden winnen.
- Het Woonzorgcentrum ‘Zilvervogel’ dat ons hartelijk onthaalde in de assistentie woningen en ons trakteerden op een lekkere wrap.
 
We danken ‘Het Ooievaarshof’ van Jan en Leen Gheeraert-Dochy voor hun sponsoring, ‘De Vleeshoeve’ van Joost en Nancy die de maaltijd met veel bevlogenheid verzorgden en de ‘Boterhoeve van familie Willem’ voor het vrolijk geserveerde ijsje.
Redactie: Bertrand Vande Ginste – www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...