woensdag 27 maart 2019

WK©G Woumen dankt de vele medewerkers



De Woumense cultuurgroep dankte vorige zaterdag de vele medewerkers die helpen om heel veel moois in Woumen te realiseren.  Mensen die meehelpen tijdens het mosselfestijn en de parochiemaaltijd.  Woumenaars die zorgen voor de lekkere sprotjes tijdens de kerstboomverbranding.  Handwerkers die instaan voor het plaatsen van de meerdere kerststallen in de Blankaartgemeente, …   Na een gezellig rondje volksspelen volgde er een fijn etentje in herberg ‘De Speelman’.  De volgende activiteiten van de Woumense cultuurgroep waren het optreden van de wereldbekende zangkoor 'Scala’ van  23 maart  jl. in de Sint-Andreaskerk en de derdtiende editie van de quiz ‘De slimsten van Woumen’ van 13 april jl. in het oc ’t Woumenhof. 
Men kijkt ook reeds vol verwachting uit naar de opening van het nieuwe ontmoetingscentrum op 12 en 13 oktober 2019 waar de WK©G mee voor instaat.
Redactie: Bertrand Vande Ginste – www.woumen.eu


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bewonderenswaardig - Walter en Regina fietsen steeds op zes wielen

Walter Deklerck en Regina Carrette wonen in de Pollaertstraat in Woumen en maken al hun fietstochten met een driewieler.  In de loop van het...