maandag 14 januari 2019

Kerstboomverbranding met heerlijke BBQ-sprotjes lokte veel volk


Zaterdag  5 januari was er om 18 uur de 26ste kerstboomverbranding in Woumen. In de voormiddag hadden de mensen van de WK©G de 150 kertbomen opgehaald in het dorp en ze netjes gestapeld voor de verbranding. Eenmaal de brandweer van Diksmuide onder de leiding van Philip de brandweerman het sein gegeven had om het vuur te ontsteken mochten de talrijke aanwezigen genieten van heel wat lekkers. 


De sprotjes roken en smaakten heerlijk, de zelfgemaakte glühwein viel bij iedereen in de smaak en de warme chocolademelk leek bij de mensen even lekker te zijn als deze die Markske uit de kampioenen drinkt.Op de foto zien we mensen genieten van het drankje en de visjes uit de Noordzee: André Vanacker, directirece van de vrije basisschool Hilde Huyghebaert, Ruben Mackelberg, burgemeester Lies Laridon, voorzittere van het bewonersplatform Manu Mackelberg, bestuurslid van de WK©G Geert Versteele en voorzitster van de parochieraad Hilda Defossez. De WK©G vindt het leuk om elk jaar opnieuw deze mooie avond gratis te mogen aanbieden aan de Woumenaars.

>>> Fotoalbum (klik hier)

Film
Redactie, foto’s, film: Bertrand Vande Ginste – www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...