dinsdag 1 januari 2019

Warmste kerstmarkt van Woumen lokte veel volk


Honderden bezoekers hebben de koude getrotseerd om een bezoekje te brengen aan de gezellige kerstmarkt op het binnenplein van woonzorgcentrum ‘De OpenLink’.  Alle verenigingen baten een standje uit op de kerstmarkt. Vele mensen konden hier terecht voor een origineel geschenkje te kopen of een lekker hapje te eten. Het optreden van het kinderkoor en de plaatselijke fanfare ‘Hoger Op’ werd erg gesmaakt door het publiek. Er werd ook een reuzegrote kerstboom van 6 meter geplaatst. Voor het Goede Doel werden 625 kerstballen verkocht. De mensen konden er een speciale wens op deze kerstballen schrijven en deze vervolgens in de kerstboom hangen… 625 is het aantal huizen in Woumen… "ieder huis" van ons dorp is als het ware vertegenwoordigd in onze gezamenlijke strijd tegen dementie. 
Dat de kerstmarkt ondanks het koude weer toch een echt warm gebeuren is blijkt uit het feit dat vele standhouders hun steentje bijgedragen hebben aan goede doelen zoals ‘De Warmste Week’. Alle acties brachten 5.100 euro op. Dat geld dient voor de aankoop van een BeleefTv voor WZ ‘OpenLink’ en de inrichting van een tuin bij de school waar bewoners van het rusthuis alsook de kinderen terecht kunnen. Proficiat voor uw steun!
>>> Fotoalbum (klik hier)

Redactie en foto’s: Bertrand Vande Ginste – www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...