vrijdag 15 december 2017

Woumen in vuur en vlam


De invalswegen naar Woumen kregen een grote kerststal en verlichte kerstbal. Je hebt het zeker al opgemerkt…

Nieuw dit jaar zijn de LED verlichte grote kerstballen die een extra dimensie geven aan het lichtspel. Deze kerst ballen hebben een diameter van 2 m. Het idee en financiering kwam van het Bewonersplatform ‘De Blankaartklok’. De leerlingen van het VTI werkten het idee uit.


Schapen in kerststal op dorpsplein

De vijf invalswegen naar Woumen krijgen elk een grote kerststal. Op het dorpsplein staat de zesde kerststal. Daar komen volgend weekend levende schapen in. Dat is een initiatief van de Woumense K©ultuur Groep - WKG. Frans Hoornaert, Johan Versteele, Paul Van Beste, Mano Meyers en Pierre Stevens zijn de timmerlui van dienst.
De kerstbomen zijn verdeeld


De kerstboomactie in Woumen was een groot succes. Pierre Stevens, Mano Meyers en Danny Vanacker verdeelden liefst 150 kerstbomen. Het was een initiatief van de Woumense Kultuurgroep en het Bewonersplatform ‘De Blankaartklok’. Nu zaterdag 16 december vindt in Woumen ook een kerstmarkt plaats vanaf 14u in en rond het woonzorgcentrum ‘OpenLink’ en het ontmoetingscentrum ’t Woumenhof.


 Proficiat voor dit eindeloos kerst plezier!


>>> Fotoalbum (klik hier)
Kerstmarkt Woumen - zaterdag 16 december - vanaf 14 uur

Waar: in en rond wzc 'De OpenLink' - OC 't Woumenhof - Iepersteenweg 6 - 8600  Woumen.


Dankzij grensoverschrijdend teamwork met het Bewonersplatform 'De Blankaartklok" - wzc OpenLink en de diverse verenigingen van Woumen is dit allemaal mogelijk.


Reeds verschillende verenigingen schreven zich in o.a. Bewonersplatform 'De Blankaartklok", wzc OpenLink, Vrouwen met Vaart (kvlv), Samana (Ziekenzorg), Vrije Basisschool – oudercomité, KWB, Woumense K©ultuur Groep - WKG, Chiro en Koninklijke Muziekmaatschapij ‘Hoger Op’.Redactie, foto’s en film: Bertrand Vande Ginste - info: www.woumen.eu
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...