zaterdag 16 december 2017

Sfeervolle kerstmarkt ten voordele van Woumense verenigingen


De kerstmarkt lokte zaterdagnamiddag heel wat volk naar het woonzorgcentrum ‘OpenLink’ en het ontmoetingscentrum ’t Woumenhof. Bijna alle verenigingen zijn ingegaan op de vraag van het Bewonersplatform 'De Blankaartklok" om samen een mooi moment te creëren in het 't Woumenhof en in De OpenLink.

In de verschillende kerststandjes kon men terecht voor heerlijke drankjes, hapjes en kerstgeschenkjes o.a. bij het Bewonersplatform 'De Blankaartklok", wzc OpenLink, Vrouwen met Vaart (kvlv), Samana (Ziekenzorg), Vrije Basisschool, oudercomité, KWB, Woumense K©ultuur Groep - WKG, Chiro en Koninklijke Muziekmaatschapij ‘Hoger Op’.

De kerstorgelman met zijn draaiorgel en de Koninklijke Muziekmaatschapij ‘Hoger Op’ speelden de bekendste en lieflijkste kerstmelodieën. Onze Woumense Nachtegaaltjes’ van de VB school gedirigeerd door juffrouw Anja Devos zongen prachtige kerstliedjes. Gloeiende vuurkorven zorgden voor warmte en een gezellige sfeer. De kleinsten konden zich kostelijk uitleven in het springkasteel. Na afloop kon iedereen tevreden terugblikken op de geslaagde kerstmarkt.


>>> Fotoalbum  (klik hier)Film: Kerstmarkt Woumen 2017


Film: ‘De Woumense Nachtegaaltjes’
Redactie, foto’s en film: Bertrand Vande Ginste – info: www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...