dinsdag 22 december 2020

Woumense Sint-Andreaskerk in kerstsfeer

Heel wat open kerken hebben een extra inspanning gedaan om tijdens de kerstdagen een verzorgde kerstsfeer te creƫren. Wees welkom om dit alles te bekijken en laat je verwonderen bij het kind in de kribbe.

Van 24 december tot 6 januari baadt de Woumense Sint-Andreaskerk in een een unieke kerstsfeer dankzij vele vrijwilligers die bloemschikken als hobby hebben. Zij maakten een bloemstuk of een kerstdecoratie om de kerk in kerststemming te brengen. Kom en bewonder en verwijl ook even bij de grote moderne kerststal met de klassieke oude beelden. De kerk is zoals gewoonlijk elke dag open maar wil aub rekening houden met de coronamaatregelen (afstand houden en mondmasker dragen). Mensen uit andere parochies van de pastorale eenheid die ook gepassioneerd zijn door bloemensierkunst mogen gerust komen aansluiten en hun werk in de Sint-Andreaskerk tentoonstellen.

(Contact of meer info bij Hilda Defossez, GSM: 0495/87 55 46)


  • Foto: Robrecht Devos, Frans Hoornaert, Pierre Stevens, Clara Vanhoorne en Johan Versteele plaatsen de moderne kerststal in de kerk.

Redactie: Bertrand Vande Ginste - www.woumen.eu

1 opmerking:

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...