vrijdag 20 december 2019

2e Kersttrial te Woumen voor ‘De Warmste Week’ was weer een groot succes


Ondanks de koude wind en regen, trotseerden 181 lopers het ruige weer om hun tocht van 11, 7 of 3 km ten voordele van ‘De Warmste Week’ te lopen langs de zorgvuldig geselecteerde parcours. Een gezellig trialevenement en perfect georganiseerd.

>>> Fotoalbum (klik hier)

>>> Fotoalbum (klik hier)

> In de 11 km was Thomas GOETHALS de snelste, de 2e plaats was voor Wout KERKAERT en de 3e plaats ging naar Jorgen SIJOEN.

> In de kersttrail van 7 km  ging de overwinning naar Yves PUGLIARI, voor Tibe MAES en  Achly VANLERBERGHE.

> De winnaar van de 3 km kersttrail was Gino BONTE, gevolgd door Ruben HERREWYN en Willem VANDROEMME.

Alle uitslagen 2e Kersttrail Woumen 14-12-2019
· 11km (klik hier)
· 7 km (klik hier)
· 3 km (klik hier)

De volledige opbrengst van de 2e Kersttrial wordt binnenkort geschonken aan het WZC Zilvervogel Woumen. Dit jaar wenst het WZC te investeren in een rolstoeltoegankelijk wandelpad om hun bejaarden en dementerenden ook mee te laten genieten van de schitterende natuur rond het WZC en Woumen.
Alle mensen die zich ingezet hebben voor de organisatie: een zeer Hartelijk Dank voor een geslaagde trialdag.

Waarom dit goed doel?
Het WZC Zilvervogel is centraal gelegen in Woumen. Iedere inwoner van ons dorp heeft wel ergens een familielid die in het WZC verblijft. Het WZC is centraal in ons dorp gelegen en vormt zowat de kern van ons dorp. Het is dan ook logisch dat wij hen met onze acties willen steunen.

De Zilvervogel
De Zilvervogel is een woon- en zorgcentrum in Woumen dat zich o.a. specialiseert in de verzorging van dementerende bejaarden. Ze wil hierbij een voortrekkersrol spelen en wenst nu te investeren in een herkenbaar en rolstoeltoegankelijk wandelpad teneinde de dementerenden en hun families (kinderen, kleinkinderen, vrienden,...) samen te laten genieten van de natuur rond het WZC. Op een drietal plaatsen rond dit wandelpad worden bovendien groene speelzones voorzien zodat ook de kleinkinderen van deze dementerende aan hun trekken kunnen komen.

Redactie en foto’s: Bertrand Vande Ginste - www.woumen.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boerenprotest tegen uitbreiding natuurgebied Handzame- en IJzervallei in Brugge

In een opvallende demonstratie hebben ongeveer 250 boeren met hun tractoren de straten van Brugge gevuld om te protesteren tegen de geplande...