donderdag 13 december 2018

Kerststallen en kerstbomen sieren Woumen


Kerstbomen in Woumen

Zaterdag 8 december waren enkele mensen van de WK©G vroeg in de weer om de 125 bestelde kerstbomen rond te dragen naar de Woumenaars.  Op 5 januari worden de bomen dan terug opgehaald voor de kerstboomverbranding.  Iedereen is dan welkom om 18 uur om te genieten van een glaasje gratis gl├╝hwein, een bekertje chocolademelk, een lekker gebakken sprotje.  Dit alles gaat door bij de turnzaal van de basisschool.


Foto: Stefaan Debruyne, Pierre Stevens, Geert Versteele en Hubert Sanders net voor de start van hun rondrit in de Blankaartgemeente.

Kerststallen in Woumen

De WK©G plaatste vorige donderdag meerdere kerststallen in de Sint-Andreasparochie.  Kleine kerstallen aan de Warande, de Rhillehoeve, de Blankaart, de Ooievaar en de Kerkhofstraat.  De grote kerststal kwam er op het marktplein.  Sinds enkele dagen toeven er ook 2 schapen in en om de kerststal.  Wie een stukje brood, een hapje groente, … in de vuilnisbak wil gooien, kan het gerust aan de 2 schaapjes geven bij de kerststal.  De bouwers van de kerststal waren dit keer Pierre Stevens Frans Hoornaert, Johan Versteele en Hubert Sanders.
Het bewonersplatform zorgt voor nog extra versiering aan de invalswegen van het Blankaartdorp.  Zo wordt Woumen een echt kerstdorp.


Foto: Pierre Stevens Frans Hoornaert, Johan Versteele en Hubert Sanders

Proficiat voor het prachtig werk!


Redactie: Bertrand Vande Ginste – www.woumen.eu
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote belangstelling voor informatiemoment over waterproblematiek in Ijzer- en Handzamevallei te Woumen

In een goed gevulde zaal van OC Walnes in Woumen vond onlangs een bijzonder druk bijgewoonde informatiebijeenkomst plaats, georganiseerd doo...